یادداشت
آخرین اخبار
کد مطلب: 289722
با اين 6 سبزي کمتر شناخته شده آشنا شويد
تاریخ انتشار : 1395/10/15 08:30:10
نمایش : 36
سبزيجات زيادي وجود دارد که در برخي مناطق جهان وجود دارند و در برخي مناطق ديگر يافت نمي شوند. تمام اين سبزيجات خواص خود را دارند. اگر مي خواهيد با 6 سبزي کمتر شناخته شده آشنا شويد اين مطلب را مطالعه کنيد.

 












 
سبزيجات زيادي وجود دارد که در برخي مناطق جهان وجود دارند و در برخي مناطق ديگر يافت نمي شوند. تمام اين سبزيجات خواص خود را دارند. اگر مي خواهيد با 6 سبزي کمتر شناخته شده آشنا شويد اين مطلب را مطالعه کنيد.

برخي از سبزيجاتي که در ادامه از آن ها نام مي بريم شايد براي ما کاملا ناشناخته باشند؛ اما برخي از کاربران ما که در خارج از کشور زندگي مي کنند، از آن ها به صورت روزانه استفاده کنند. به هر حال شناخت اين سبزيجات و دانستن کمي از خواص آن ها خالي از لطف نيست، با ما همراه باشيد.

کلم بوک چوي

بوک چوي يک کلم شرقي است که در واقع نسخه چيني اسفناج است. اين سبزي از اسفناج بهتر است، له نمي شود و حالت ترد خود را حفظ مي کند. بوک چوي براي تهيه سس سويا استفاده مي شود. اين سبزي را خرد کرده و با اندکي روغن بادام زميني و سس سويا تفت مي دهند يا اينکه آن را در سوپ سبزيجات مي ريزند.

کلم بوک چوي

رازيانه

رازيانه طعم کمابيش شيريني دارد. برگ هاي آن مانند شويد بوده و براي خوش طعم شدن سوپ و آش استفاده مي شود. بخش غده اي آن نيز به صورت خام در سالاد و براي تهيه خورش ها، سوپ ها و غيره استفاده مي شود.

رازيانه

هيکاما يا سيب زميني مکزيکي

هيکاما که به سيب زميني مکزيکي نيز شهرت دارد يک سبزي غده اي مانند سيب زميني است. هيکاما به صورت پخته شده، در سوپ، خورش يا سالادها استفاده مي شود. اين سيب زميني مفيد و پرخاصيت است.

هيکاما

کلم قمري يا کلم سنگ

اين سبزي نيز از خانواده شلغم است و در ايران کمابيش شناخته شده است. از اين کلم به صورت خام، آب پز يا بخارپز استفاده مي شود. تهيه آن در ماکروويو نيز ممکن است. کلم قمري را در آش مي ريزند و ترکيب آن با سيب زميني نيز خوشمزه است.

کلم سنگ

چايوت

چايوت بومي آمريکاي لاتين است و به نام هاي مختلفي از جمله گلابي علفي نيز شناخته مي شود. چون ظاهر آن شبيه گلابي است. اين سبزي-ميوه طعم ملايمي دارد که تا حدودي شبيه کدو است. نيازي به گرفتن پوست اين نوع گلابي نيست و هسته داخل آن نيز خوراکي هستند. چايوت را به صورت مکعبي خرد کرده و با يک چهارم ليوان به مدت 8 دقيقه مي پزند. اين سبزي ارزش غذايي بالايي دارند و طعم آن مطلوب است.

چايوت

آنديو يا کاسني فرنگي

آنديو طعم ملايم و اندکي تلخ دارد و غني از فيبر، آهن و پتاسيم است. از آنديو در تهيه سالادها استفاده مي شود. تصوير اين سبزي هم در ابتداي متن آمده است.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
دانلود نرم افزار سلام

لینک دانلود
کانال تلگرامی زنگ خبر
https://telegram.me/zangekhabarben
همراه با شهدای شهرستان بن
پیوندها
امام خميني

امام خامنه اي

پايگاه اطلاع رساني دولت