ذکر روزهای هفته تاریخ روز
آخرین اخبار
کد مطلب: 309897
خواص و فوايد درماني سمنو کدامند ؟
تاریخ انتشار : 1395/12/07 09:04:57
نمایش : 442
سمنو يک ماده ي غذايي است که از جوانه گندم تهيه مي شود و براي پيشگيري از سرطان و کاهش فشار خون بسيار مناسب مي باشد.
 













 سمنو از جوانه گندم تهيه مي‌شود و تغييراتي در زمان جوانه زدن گندم به وجود مي‌آيد که سرشار از املاح و ويتامين‌هاي مختلف است.

محمدتقي انوشه متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: سمنو ماده غذايي است که از جوانه گندم تهيه شده و هيچ شيرين کننده مصنوعي به آن اضافه نمي‌شود و براي سلامت و رشد بدن به خصوص کودکان بسيار مفيد است.

وي با اشاره به تغييراتي در هنگام جوانه زدن گندم به وجود مي‌آيد افزود: گندم سرشار از کربوهيدرات و ماده سازنده يا پيش ساز آن گلوکز است که در فرآيند جوانه زدن، کربوهيدرات شکسته و گلوکز آزاد مي‌شود که شيرين کننده طبيعي است، همچنين در نتيجه اين شکسته شدن کالري کاهش پيدا مي‌‌کند.

متخصص تغذيه و رژيم درماني اظهار داشت: در جوانه زدن ترکيب خوبي به وجود مي‌آيد که سرشار از ويتامين‌ها و املاح است بنابراين ماده مغذي افزايش پيدا مي‌کند، ويتامين E يکي از اين ويتامين‌ها است که حاوي آنتي اکسيدان و در مقابل راديکال‌هاي آزاد که در هواي آلوده و تماس با مواد آلاينده به وجود آمده و سرطان را ايجاد مي‌کند مقابله مي‌کند.

انوشه به ويتامين‌هاي ديگر که در سمنو موجود هستند اشاره و تصريح کرد: سمنو داراي ويتامين‌هاي گروه B و اسيد فوليک است. فوليک اسيد در بدن نقش سنتز و توليد کننده دارد، در تقسيم سلولي بيشتر سلول‌ها و رشد و تکامل نقش دارد. اين نکته را مدنظر داشته باشيم که کمبود فوليک اسيد باعث کم‌خوني مي‌شود.

وي سمنو را يکي از منابع خوب بتاکاروتن معرفي کرد و گفت: اين ماده پيش ساز ويتامين A است و نقش مهمي در سيستم عصبي، ايمني و بينايي و سلامت پوست دارد.

اين متخصص تغذيه با بيان اينکه در سمنو املاح ديگري وجود دارند افزود: سمنو غني از پتاسيم و منيزيم است و به دليل داشتن پتاسيم براي مبتلايان به فشارخون مفيد و آن را کاهش مي‌دهد،همچنين منيزيم موجود در متابوليسم بدن و انقباضات عضلاني نقش دارد.

/ باشگاه خبرنگاران جوان

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن