برتری دو گله هلند در نیمه نخست دیدار با سوئد

برتری دو گله هلند در نیمه نخست دیدار با سوئد

به گزارش زنگ خبر، نیمه نخست دیدار تیم‌های ملی فوتبال هلند و سوئد با برتری لاله‌های نارنجی به پایان رسید.

تیم‌های ملی فوتبال هلند و سوئد در دومین دیدار خود از گروه F جام جهانی 2026 ، از ساعت 20:30 امشب (شنبه) در ورزشگاه «ان‌آرجی» هیوستون به مصاف هم رفتند که نیمه نخست این دیدار با برتری 2 بر صفر هلند به پایان رسید.

لاله‌های نارنجی خیلی زود به گل نخست خود دست یافتند. حرکت تیمی هلند که از بارت فربروخن، دروازه‌بان این تیم، آغاز شده بود، پس از چهار پاس متوالی با پاس عرضی زمینی کودی خاکپو از سمت چپ و ضربه نهایی برایان بروبی در دقیقه 5 به گل نخست این تیم تبدیل شد.

در دقیقه 17، هلند با تکرار صحنه گل اول و این بار روی پاس عرضی و زمینی دنزل دومفریس از سمت راست، بار دیگر توسط برایان بروبی به گل رسید تا مهاجم ساندرلند در کمتر از 20 دقیقه دبل کند.

سوئد پس از دریافت دو گل، تا دقیقه 30 هیچ نشانی از تیم آماده دیدار نخست خود نداشت، اما رفته‌رفته شرایط این تیم بهتر شد و شاگردان گراهام پاتر چند موقعیت خطرناک، از جمله توسط یاسین عیاری و ویکتور یوکرش، روی دروازه هلند خلق کردند. سوئدی‌ها در دقیقه 45 نیز روی یک ضربه ایستگاهی توسط گوستاف لاگربیلکه دروازه هلند را باز کردند، اما این گل به دلیل آفساید مردود اعلام شد تا نیمه نخست با برتری 2 بر صفر هلند به پایان برسد.

قضاوت این دیدار بر عهده مایکل اولیور، داور انگلیسی، است که در نیمه نخست هیچ کارت زردی نشان نداد.

از نکات جالب این دیدار، حضور «ویلم الکساندر» پادشاه هلند، در کنار «جانی اینفانتینو» رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، در جایگاه ویژه ورزشگاه بود تا از نزدیک نظاره‌گر این مسابقه باشند.

در دیگر دیدار این گروه، تیم‌های ژاپن و تونس از ساعت 07:30 صبح فردا (یکشنبه) در ورزشگاه «بی‌بی‌وی‌ای» مونتری مکزیک به مصاف هم خواهند رفت.

گفتگو

۰ دیدگاه

    دیدگاهت را بنویس

    ایمیل شما منتشر نمی‌شود.