فوتبال

زخم زبان بارسلونا به رئالی‌ها با توئیت بعد از کامبک!

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دو روز پس از کامبک تماشایی تیم فوتبال منچستریونایتد برابر لیون در لیگ اروپا، دوستداران فوتبال اروپا شاهد یک بازگشت هیجان‌انگیز دیگر بودند؛ این بار بارسلونا در نبرد خانگی شب گذشته (شنبه) خود مقابل سلتاویگو موفق شد حریفش را با یک کامبک سه گله که آخرین گل آن در دقیقه 8+90 رقم خورد، شکست دهد.

کاتالان‌ها با وجود پیش افتادن از حریف در دقیقه 12 با گلزنی فران تورس، تنها سه دقیقه برنده نبرد بودند. دروازه تیم آبی‌و‌اناری‌پوش در فاصله دقایق 15 تا 62 سه بار باز شد و همه چیز به سمتی پیش رفت که دومین باخت سنگین آنها بعد از شکست اخیرشان برابر بوروسیا دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا رقم بخورد. این اتفاق اما رخ نداد چرا که دنی اولمو و رافینیا کار را برای میزبان کاتالان به تساوی کشاندند و در نهایت رافینیا در وقت‌‌های تلف شده از روی نقطه پنالتی گل برتری بارسا را زد.

 

در پی این پیروزی دراماتیک، مدیر رسانه‌ای باشگاه بارسلونا در صفحه اختصاصی این باشگاه در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) پیامی منتشر کرد که طعنه‌ای غیرمستقیم به ناکامی اخیر رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا قلمداد شده است.

در این پیام آمده است: «حقیقتاً که این هفته، هفته کامبک‌ها بود!». پیام بارسایی‌ها از این نظر که رقیب مادریدی آنها هفته گذشته نتوانست برابر آرسنال کامبک بزند و باخت دور رفت را جبران کند، طعنه‌آمیز و غیرمحترمانه بوده و به همین دلیل هم واکنش‌هایی را از سوی هواداران رئال به همراه داشته که در اغلب‌ آنها، برای رقیب کاتالان در آستانه نبرد حساس پیش رو رجزخوانی شده است.

تیم فوتبال بارسلونا , تیم فوتبال رئال مادرید ,

آتش اختلافات میان رئال و بارسلونا در حالی برافروخته شده است که این دو تیم شنبه هفته آینده در فینال جام حذفی اسپانیا در شهر سویا، مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت و بعد از آنهم در ال‌کلاسیکو نیم‌فصل دوم لالیگا به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

بارسلونا با پیروزی شب گذشته‌اش، حاشیه امنیتی هفت امتیازی در صدر جدول دارد. رئالی‌ها اما امشب از ساعت 22:30 به وقت تهران در برنابئو به مصاف اتلتیک بیلبائو می‌روند تا اختلاف را دوباره به چهار امتیاز کاهش دهند.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا